Menuer

Vores passion for gode smage, kvalitetsråvarer og bæredygtighed danner fundamentet for alle menuerne, der er sæsonprægede og altid lavet med den absolut største faglige stolthed.

Når du bestiller, skal du minimum bestille 20 kuverter

Se vores forskellige sæson-menuer:

Kontakt os
100% uforpligtende

Dine data er altid sikre hos os. Vi kontakter dig kun i forbindelse med din forespørgsel, og dine oplysninger opbevares sikkert i mellemtiden.

Er du lokal aktør med et sjovt arrangement oppe i ærmet, som du gerne vil afholde hos os, så kan du altid ringe til os eller sende os en e-mail. Måske er du byens bankobaron, underholdningsunikum, foredragsfacilitator eller quizkonge?

Januar – Marts

Forret

SMØR POCHERET HVID FISK
Æggecreme med kapers, karamelliseret rødbede
Sprød peberbacon og urter

Dessert

CITRUS TÆRTE
Grape tærte med marengs
Citrus salat og urter

Hovedret

KYLLINGEN
Supreme kyllingebryst
Stegte svampe gulerodspure
og blanquette sauce

KARTOFFEL
Pommes fondant

GRÆSKAR
Bagt græskar serveret med ristede
kerner samt råsyltet butternut og persille

April – Juni

Forret

ASPARGES
Grille grønne asparges blå muslinger
Skilt musling sauce med brunet smør rug chips samt urter

Dessert

RABARBEREN
Vanilje fromage med rabarber i tekstur
Lakrids marengs sprød kage og jernurt

Hovedret

TERRES MAJOR (okse)
Stegte hvide asparges og grillet løg
smør pisket gastrique sauce

NYE KARTOFLER
Kogte kartofler med
smør og urter

ÆRTEN
Nye ærter med peberbacon
Hjerte salat og skalotteløg

August – Oktober

Forret

KARAMELLISERET SMØR BAGT HVID FISK
Glaseret persillerødder, persillerods mousse,
ristede kerner og urter

Dessert

ÆBLE & CALVADOS
Æble tarte tatin
Serveret med vanilje parfait
Calvados sirup og marengs

Hovedret

KALVE CUVETTE
Klar skovsvampe bouillon med syltede løg
og grillede jordskokker

KARTOFLEN
Confiterede kartoffel
med rosmarin og hvidløg

Jul | November – December

Forret

ANDEN
Rilette af and
Serveret med glaseret rødbede
Peberrodsskum og sne

Dessert

CHOKOLADE & KIRSEBÆR
Chokolademousse med
rom syltede kirsebær
og florentiner brud

Hovedret

GRISEN
Sprængt braiseret svinenakke
med puffet sværd, stegte jordskokker
med ristet hasselnød og pære
sauce med lang indisk peber

SALTBAGT SELLERI
I skiver på selleri pure
toppet med persille

KARTOFLEN
Knust kartoffel tilsmagt
sennep og citron

Julebal

Fælles om maden, fælles om oplevelserne, fælles om fællesskabet

Få en uforpligtende dialog

Skriv til os, hvis du ønsker at tilmelde dig et arrangement, leje vores lokaler eller lade os stå for din fest. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon 31 50 50 52.

Dine data er altid sikre hos os. Vi kontakter dig kun i forbindelse med din forespørgsel, og dine oplysninger opbevares sikkert i mellemtiden.

Læs, hvad vores kunder siger

Hanne-Henriette Riber
Hanne-Henriette Riber
2023-03-11
Godt som det plejer at være
Annette Hardman
Annette Hardman
2023-01-01
Hyggeligt sted 👍
Cecilie Hansen
Cecilie Hansen
2022-09-12
Vi har holdt en helt fantastisk bryllupsfest i Ramsømagle Forsamlingshus. Godt samarbejde om planlægningen, virkelig lækker mad og service. Kan varmt anbefales!
Henrik Baaner
Henrik Baaner
2022-09-08
God lokaler og rigtig god mad
Tommy Risbo
Tommy Risbo
2022-05-11
Et fint og hyggeligt forsamlingshus
Malene Bak Madsen
Malene Bak Madsen
2022-04-29
God betjening og lækkert mad 🙂

100% uforpligtende samtale!

Kontakt os, og hør, hvordan vi kan hjælpe Dig