Kontakt os
100% uforpligtende
Er du lokal aktør med et sjovt arrangement oppe i ærmet, som du gerne vil afholde hos os, så kan du altid ringe til os eller sende os en e-mail. Måske er du byens bankobaron, underholdningsunikum, foredragsfacilitator eller quizkonge?
Januar – Marts
Forret
SMØR POCHERET HVID FISK
Æggecreme med kapers, karamelliseret rødbede
Sprød peberbacon og urter
Dessert
CITRUS TÆRTE
Grape tærte med marengs
Citrus salat og urter
Hovedret
KYLLINGEN
Supreme kyllingebryst
Stegte svampe gulerodspure
og blanquette sauce
KARTOFFEL
Pommes fondant
GRÆSKAR
Bagt græskar serveret med ristede
kerner samt råsyltet butternut og persille
April – Juni
Forret
ASPARGES
Grille grønne asparges blå muslinger
Skilt musling sauce med brunet smør rug chips samt urter
Dessert
RABARBEREN
Vanilje fromage med rabarber i tekstur
Lakrids marengs sprød kage og jernurt
Hovedret
TERRES MAJOR (okse)
Stegte hvide asparges og grillet løg
smør pisket gastrique sauce
NYE KARTOFLER
Kogte kartofler med
smør og urter
ÆRTEN
Nye ærter med peberbacon
Hjerte salat og skalotteløg
August – Oktober
Forret
KARAMELLISERET SMØR BAGT HVID FISK
Glaseret persillerødder, persillerods mousse,
ristede kerner og urter
Dessert
ÆBLE & CALVADOS
Æble tarte tatin
Serveret med vanilje parfait
Calvados sirup og marengs
Hovedret
KALVE CUVETTE
Klar skovsvampe bouillon med syltede løg
og grillede jordskokker
KARTOFLEN
Confiterede kartoffel
med rosmarin og hvidløg
Jul | November – December
Forret
ANDEN
Rilette af and
Serveret med glaseret rødbede
Peberrodsskum og sne
Dessert
CHOKOLADE & KIRSEBÆR
Chokolademousse med
rom syltede kirsebær
og florentiner brud
Hovedret
GRISEN
Sprængt braiseret svinenakke
med puffet sværd, stegte jordskokker
med ristet hasselnød og pære
sauce med lang indisk peber
SALTBAGT SELLERI
I skiver på selleri pure
toppet med persille
KARTOFLEN
Knust kartoffel tilsmagt
sennep og citron
Fælles om maden
Fælles om oplevelserne
Fælles om fællesskabet
Fælles om oplevelserne
Fælles om fællesskabet
Kontakt os for en uforpligtende dialog
Sidder du tilbage med ubesvarede spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon 31 50 50 52 eller via kontaktformen.