Det perfekte lokale til konfirmation

Skab en mindeværdig og betydningsfuld fejring af jeres barns konfirmation hos os. Vi har et unikt og rummeliget lokale til konfirmation.

Vores konfirmationslokale kan tilpasses efter jeres specifikke behov og ønsker. Uanset om I ønsker en intim og hyggelig sammenkomst eller en større festlig begivenhed, har vi faciliteterne til at imødekomme jeres krav.

Vi står gerne til rådighed for jer i planlægningsprocessen. Fra dekorationer og bordopstilling til valg af musik og underholdning, vil vi arbejde tæt sammen med jer for at sikre, at konfirmationsfesten afspejler jeres unikke stil og vision.

Skal en unik konfirmationsfest

Vi er bevidste om, at en konfirmation er en særlig begivenhed for jeres barn. Vi er her for at sikre, at I får den bedst mulige oplevelse. Vores lokale til konfirmation er designet til at skabe en varm og indbydende atmosfære, hvor familie og venner kan samles for at fejre jeres barns vigtige skridt ind i voksenlivet.

I lokalet er der en scene og meget gulvplads. Dette er ideelt til sjove indslag, som er oplagt til en konfirmationsfest. Mulighederne er mange hos os, og vi kommer gerne med inspiration til at udnytte lokalet bedst muligt.

Skab en mindeværdig oplevelse med vores lokale til konfirmation

Hos Ramsømagle Forsamlingshus kan vi hjælpe jer med at skabe en mindeværdig konfirmation. Kontakt os i dag, og få svar på eventuelle spørgsmål. og begynde planlægningen af en uforglemmelig konfirmationsfest, der vil skabe smukke minder for både jer og jeres barn.

Få en uforpligtende dialog

Skriv til os, hvis du ønsker at tilmelde dig et arrangement, leje vores lokaler eller lade os stå for din fest. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon 31 50 50 52.

Dine data er altid sikre hos os. Vi kontakter dig kun i forbindelse med din forespørgsel, og dine oplysninger opbevares sikkert i mellemtiden.

Læs, hvad vores kunder siger

Hanne-Henriette Riber
Hanne-Henriette Riber
2023-03-11
Godt som det plejer at være
Annette Hardman
Annette Hardman
2023-01-01
Hyggeligt sted 👍
Cecilie Hansen
Cecilie Hansen
2022-09-12
Vi har holdt en helt fantastisk bryllupsfest i Ramsømagle Forsamlingshus. Godt samarbejde om planlægningen, virkelig lækker mad og service. Kan varmt anbefales!
Henrik Baaner
Henrik Baaner
2022-09-08
God lokaler og rigtig god mad
Tommy Risbo
Tommy Risbo
2022-05-11
Et fint og hyggeligt forsamlingshus
Malene Bak Madsen
Malene Bak Madsen
2022-04-29
God betjening og lækkert mad 🙂

100% uforpligtende samtale!

Kontakt os, og hør, hvordan vi kan hjælpe Dig