Skab en værdig afsked i vores lokale til begravelse

I vores lokale til begravelse kan I arrangere en værdig og betydningsfuld afskedsceremoni til ære for jeres elskede. Vi forstår, hvor vigtigt det er at skabe en passende ramme for at mindes og ære den afdøde, og vores dedikerede team er her for at støtte jer under hele processen.

Vi tilbyder en tryg og rolig atmosfære, hvor I og jeres nærmeste kan samles og mindes jeres elskede på en respektfuld måde.

Vi forstår vigtigheden af at skabe en personlig og betydningsfuld afsked, og derfor er vores lokaler til begravelse fleksible og kan tilpasses efter jeres behov og ønsker. Uanset om I foretrækker en intim ceremoni eller en større begivenhed, har vi faciliteterne til at imødekomme jeres behov.

Vi står gerne for hele planlægningen

Vi er til rådighed for jer og vil vejlede jer i planlægningen af begravelsen. Vi tager os gerne af hele planlægning angående lokalet med med opsætning af dekorationer og blomster, borddækning og mad. Vi ejer Andrup Catering og kan tilbyde en menu, der passer til jeres ønsker.

Vores mål er at skabe en tryg og respektfuld atmosfære, hvor I kan mindes jeres elskede og finde trøst sammen med jeres nærmeste. Vores lokaler til begravelse er designet med omsorg og empati, og vi er her for at støtte jer gennem hele processen.

Skab en mindeværdig afsked

Hos Ramsømagle Forsamlingshus kan i reservere vores lokale til begravelse. Vi kan forstå at det kan være hårdt, og i muligvis sidder tilbage med nogle spørgsmål. Kontakt os i dag og få svar på eventuelle spørgsmål.

Få en uforpligtende dialog

Skriv til os, hvis du ønsker at tilmelde dig et arrangement, leje vores lokaler eller lade os stå for din fest. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon 31 50 50 52.

Dine data er altid sikre hos os. Vi kontakter dig kun i forbindelse med din forespørgsel, og dine oplysninger opbevares sikkert i mellemtiden.

Læs, hvad vores kunder siger

Hanne-Henriette Riber
Hanne-Henriette Riber
2023-03-11
Godt som det plejer at være
Annette Hardman
Annette Hardman
2023-01-01
Hyggeligt sted 👍
Cecilie Hansen
Cecilie Hansen
2022-09-12
Vi har holdt en helt fantastisk bryllupsfest i Ramsømagle Forsamlingshus. Godt samarbejde om planlægningen, virkelig lækker mad og service. Kan varmt anbefales!
Henrik Baaner
Henrik Baaner
2022-09-08
God lokaler og rigtig god mad
Tommy Risbo
Tommy Risbo
2022-05-11
Et fint og hyggeligt forsamlingshus
Malene Bak Madsen
Malene Bak Madsen
2022-04-29
God betjening og lækkert mad 🙂

100% uforpligtende samtale!

Kontakt os, og hør, hvordan vi kan hjælpe Dig