Skab en magisk oplevelse i vores lokale til barnedåb

Hos Ramsømagle Forsamlingshus får du en smuk og alsidig ramme til at fejre jeres barns indtræden i verden. Vi forstår, hvor vigtig denne begivenhed er, og vores dedikerede team er klar til at hjælpe jer med at skabe en mindeværdig og betydningsfuld barnedåb.

Vi har rammerne til at skabe en rummelig og hyggelig indretning, som kan tilpasses efter jeres specifikke behov og ønsker. Uanset om I ønsker en intim ceremoni eller en større festlig begivenhed, har vi faciliteterne til at imødekomme jeres ønsker.

Vi står gerne for hele planlægningen

Vi står gerne for det hele i planlægningsprocessen. Alt fra valg af dekorationer og bordopstilling til musik og underholdning. Vi ejer også Andrup Catering, så der er mulighed for lækker mad til festen. Vi vil arbejde tæt sammen med jer for at sikre, at barnedåben afspejler jeres ønsker.

Vi forstår, at jeres barnedåb er en betydningsfuld begivenhed for hele familie og venner. Vores mål er at sikre, at I får en uforglemmelig oplevelse. Vores lokaler til barnedåb er designet til at skabe en varm og indbydende atmosfære, hvor I kan samles med jeres nærmeste for at fejre barnets første skridt ind i livet.

Skab en mindeværdig oplevelse med vores lokale til barnedåb

Vores lokale til barnedåb er indbydende og har trygge omgivelser. Kontakt os i dag for at reservere vores lokaler til barnedåb og begynde planlægningen af en unik og betydningsfuld begivenhed, der vil skabe smukke minder for både jer og jeres lille nye.

Få en uforpligtende dialog

Skriv til os, hvis du ønsker at tilmelde dig et arrangement, leje vores lokaler eller lade os stå for din fest. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon 31 50 50 52.

Dine data er altid sikre hos os. Vi kontakter dig kun i forbindelse med din forespørgsel, og dine oplysninger opbevares sikkert i mellemtiden.

Læs, hvad vores kunder siger

Hanne-Henriette Riber
Hanne-Henriette Riber
2023-03-11
Godt som det plejer at være
Annette Hardman
Annette Hardman
2023-01-01
Hyggeligt sted 👍
Cecilie Hansen
Cecilie Hansen
2022-09-12
Vi har holdt en helt fantastisk bryllupsfest i Ramsømagle Forsamlingshus. Godt samarbejde om planlægningen, virkelig lækker mad og service. Kan varmt anbefales!
Henrik Baaner
Henrik Baaner
2022-09-08
God lokaler og rigtig god mad
Tommy Risbo
Tommy Risbo
2022-05-11
Et fint og hyggeligt forsamlingshus
Malene Bak Madsen
Malene Bak Madsen
2022-04-29
God betjening og lækkert mad 🙂

100% uforpligtende samtale!

Kontakt os, og hør, hvordan vi kan hjælpe Dig