Vores festlokale skaber uforglemmelige oplevelser

Hos Ramsømagle Forsamlingshus ønsker vi at skabe uforglemmelige festoplevelser til jer. Uanset om du planlægger en fødselsdagsfest, et jubilæum, en firmafest eller en hvilken som helst anden festlig begivenhed, kan vores festlokale skræddersyes efter dit behov.

Vores festlokale skaber den perfekte ramme til enhver begivenhed. Det er rummeligt, velindrettet og kan tilpasses efter dine specifikke behov og ønsker. Uanset om du ønsker en mindre intim fest eller en stor og festlig begivenhed, kan vores lokale tilpasses for at imødekomme dine ønsker.

Rummeligt festlokale med mindeværdige omgivelser

Hold din fest i stil og med dejlige omgivelser. Vores dedikerede personale står klar til at assistere dig i planlægningsprocessen, lige fra valg af dekorationer til lyssætning og musik. Vi ønsker at sikre, at hver detalje skaber den ønskede atmosfære og stemning til din fest.

Uanset om det er en privat fest for familie og venner eller en større begivenhed med kollegaer og forretningspartnere, kan vores festlokale imødekomme dine behov. Vi har også fleksible pakkeløsninger, der blandt andet inkluderer catering fra Andrup Catering, som er en del af Ramsømagle Forsamlingshus.

Vores festlokale skaber den perfekte ramme til enhver begivenhed

Som værter for din næste fest, kan vi skabe uforglemmelige øjeblikke sammen. Kontakt os i dag  på telefon 31 50 50 52 og få svar på eventuelle spørgsmål. Sammen skaber vi en fest, der vil blive husket af dig og dine gæster i mange år fremover.

Få en uforpligtende dialog

Skriv til os, hvis du ønsker at tilmelde dig et arrangement, leje vores lokaler eller lade os stå for din fest. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon 31 50 50 52.

Dine data er altid sikre hos os. Vi kontakter dig kun i forbindelse med din forespørgsel, og dine oplysninger opbevares sikkert i mellemtiden.

Læs, hvad vores kunder siger

Hanne-Henriette Riber
Hanne-Henriette Riber
2023-03-11
Godt som det plejer at være
Annette Hardman
Annette Hardman
2023-01-01
Hyggeligt sted 👍
Cecilie Hansen
Cecilie Hansen
2022-09-12
Vi har holdt en helt fantastisk bryllupsfest i Ramsømagle Forsamlingshus. Godt samarbejde om planlægningen, virkelig lækker mad og service. Kan varmt anbefales!
Henrik Baaner
Henrik Baaner
2022-09-08
God lokaler og rigtig god mad
Tommy Risbo
Tommy Risbo
2022-05-11
Et fint og hyggeligt forsamlingshus
Malene Bak Madsen
Malene Bak Madsen
2022-04-29
God betjening og lækkert mad 🙂

100% uforpligtende samtale!

Kontakt os, og hør, hvordan vi kan hjælpe Dig