Om Ramsømagle Forsamlingshus

Velkommen til Ramsømagle Forsamlingshus! Vi er en dedikeret og engageret institution, der tilbyder et charmerende og alsidigt forsamlingshus til forskellige begivenheder og arrangementer. Vores mål er at skabe en unik og mindeværdig oplevelse for vores gæster.

Ramsømagle Forsamlingshus det perfekte sted til alle slags begivenheder. Uanset om det er et bryllup, en konference, en fødselsdag, en firmafest eller en kulturel begivenhed, har vi de rette faciliteter til at imødekomme dine behov.

Vores erfarne personale er dedikeret til at give dig den bedst mulige service og sikre, at din begivenhed bliver en succes. Vi samarbejder tæt med vores kunder for at forstå deres specifikke krav og skræddersyer arrangementet efter deres ønsker. Fra planlægning og koordinering til catering og dekorationer står vi klar til at hjælpe med hvert eneste detalje.

Ramsømagle Forsamlingshus er et sted, hvor mennesker kan mødes, fejre og skabe minder sammen. Vi er taknemmelige for den tillid, vores besøgende har vist os gennem årene, og vi ser frem til at fortsætte med at være en del af mange kommende begivenheder og fejringer.

Kontakt os i dag for at planlægge dit næste arrangement i Rams Forsamlingshus. Vi glæder os til at byde dig velkommen og hjælpe dig med at skabe en mindeværdig begivenhed!

Kontakt os for en uforpligtende dialog

Dine data er altid sikre hos os. Vi kontakter dig kun i forbindelse med din forespørgsel, og dine oplysninger opbevares sikkert i mellemtiden.

Rams logo

Læs, hvad vores kunder siger

Hanne-Henriette Riber
Hanne-Henriette Riber
2023-03-11
Godt som det plejer at være
Annette Hardman
Annette Hardman
2023-01-01
Hyggeligt sted 👍
Cecilie Hansen
Cecilie Hansen
2022-09-12
Vi har holdt en helt fantastisk bryllupsfest i Ramsømagle Forsamlingshus. Godt samarbejde om planlægningen, virkelig lækker mad og service. Kan varmt anbefales!
Henrik Baaner
Henrik Baaner
2022-09-08
God lokaler og rigtig god mad
Tommy Risbo
Tommy Risbo
2022-05-11
Et fint og hyggeligt forsamlingshus
Malene Bak Madsen
Malene Bak Madsen
2022-04-29
God betjening og lækkert mad 🙂

100% uforpligtende samtale!

Kontakt os, og hør, hvordan vi kan hjælpe Dig