Lejebetingelser

Ramsømagle Forsamlingshus har en lang, smuk og kulturrig historie, der går mere end 125 år tilbage. Mere præcist har huset siden 1892 budt de lokale indenfor til fest, fryd og fællesskab og har således dybe rødder lokalsamfundet.

Vi har stor respekt for stedets historie, og derfor kommer vi til at føre det videre i sin kultur- og traditionsrige form. Dog med lidt mindre gulvtæppe og tilsat et par kilo professionel kok, 350 gram nyt nordisk og 5 deciliter fine dining – sirligt anrettet med et lag maling, moderne indretning og et drys friske møbler på toppen.

De gode fester og maden er der helt styr på. Men Ramsømagle er mere end det. Det er et sted med tradition for at afholde arrangementer som koncerter, banko og meget mere. Vi har lejet os ind og vil gerne varetage alles interesser derude, men vi drømmer om, at det er kræfter og initiativer, der kommer udefra. Derfor håber vi, at alle aktører i Roskilde og omegn, der kunne have lyst, ser stedet som en mulighed for at afholde deres arrangementer, og samtidig få en kulinarisk oplevelse med i pakken. På den måde håber vi at kunne føre traditionen videre og stadig huse den type begivenheder, som borgerne kender og holder af.

Har du en idé til et sjovt, lærerigt eller spændende arrangement, du gerne vil holde i Ramsømagle? Grib knoglen og giv os et kald; vi er åbne for alle lokale aktører med hjertet på det rette sted.

Lokaler og priser

Ramsømagle Forsamlingshuset rummer tre stemningsfyldte og imødekommende lokaler af forskellige størrelse:

 

Lille sal med plads til 50 gæster (ved køb af festpakke)
Lokaleleje kr. 2.000,-

Stor sal med plads til 100 gæster (ved køb af festpakke)

Lokaleleje kr. 3.000,-

Hele huset (ved køb af festpakke)
Lokaleleje kr. 5.000,-

NØGLEHUS

Ønsker I at leje hele huset som “Nøglehus”, og stadig maden fra os
Leje for fredag kl 18 til søndag kl 10
8.500,- inkl slutrengøring

Få en uforpligtende dialog

Skriv til os, hvis du ønsker at tilmelde dig et arrangement, leje vores lokaler eller lade os stå for din fest. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon 31 50 50 52.

Dine data er altid sikre hos os. Vi kontakter dig kun i forbindelse med din forespørgsel, og dine oplysninger opbevares sikkert i mellemtiden.

Er du lokal aktør med et sjovt arrangement oppe i ærmet, som du gerne vil afholde hos os, så kan du altid ringe til os eller sende os en e-mail. Måske er du byens bankobaron, underholdningsunikum, foredragsfacilitator eller quizkonge?

Læs, hvad vores kunder siger

Hanne-Henriette Riber
Hanne-Henriette Riber
2023-03-11
Godt som det plejer at være
Annette Hardman
Annette Hardman
2023-01-01
Hyggeligt sted 👍
Cecilie Hansen
Cecilie Hansen
2022-09-12
Vi har holdt en helt fantastisk bryllupsfest i Ramsømagle Forsamlingshus. Godt samarbejde om planlægningen, virkelig lækker mad og service. Kan varmt anbefales!
Henrik Baaner
Henrik Baaner
2022-09-08
God lokaler og rigtig god mad
Tommy Risbo
Tommy Risbo
2022-05-11
Et fint og hyggeligt forsamlingshus
Malene Bak Madsen
Malene Bak Madsen
2022-04-29
God betjening og lækkert mad 🙂

100% uforpligtende samtale!

Kontakt os, og hør, hvordan vi kan hjælpe Dig