Få et skræddersyet bryllupslokale tilpasset jeres behov

Vores bryllupslokale har den perfekte atmosfære til at fejre jeres store dag med stil og elegance. Vi tilbyder et smukt og rummeligt lokale, der kan tilpasses efter jeres unikke vision og behov.

Med vores bryllupslokale kan I skabe en uforglemmelig begivenhed, hvor kærligheden blomstrer. Formålet er at danne den perfekte ramme for jeres bryllup.

Vores dedikerede team af erfarne folk står klar til at hjælpe jer med alle detaljer i planlægningsprocessen. Fra valg af dekorationer og bordopstilling til lyssætning og musik, er vi her for at sikre, at hvert element skaber den ønskede stemning.

En bryllupsoplevelse uden bekymring

Vi forstår, hvor vigtigt det er for jer at have en fantastisk oplevelse på jeres bryllupsdag, uden at stresse omkring leverandører mv. Derfor har vi skabt et netværk af pålidelige leverandører, såsom Andrup Catering, som er en del af Ramsømagle Forsamlingshus. Vi samarbejder ligeledes med andre tætte samarbejdspartnere for at sikre, at jeres bryllup bliver en fejring, der lever op til alle forventningerne. Disse samarbejdspartnere spænder fra alt vedr. dekoration, blomster mv. Vi står gerne for det hele, så i får en god bryllupsoplevelse uden stress og bekymring.

Vores bryllupslokale en god placering med rig mulighed for parkering, så jeres gæster kan komme nemt til og fra jeres store dag/aften.

Uanset om I drømmer om en romantisk og intim ceremoni eller en storslået fest med mange gæster, kan vores bryllupslokale skræddersyes efter jeres behov.
Vores erfarne personale vil sørge for, at alt kører gnidningsfrit på jeres store dag.

Få et uforglemmeligt bryllup

Vores bryllupslokale har været venue for mange smukke og unikke bryllupper. Lad os hjælpe jer med at skabe en uforglemmelig bryllupsoplevelse, der vil blive husket af jer og jeres gæster for evigt. Ring på telefon 31 50 50 52 og hør hvordan vi kan hjælpe jer og få svar på eventuelle spørgsmål du måtte have.

Få en uforpligtende dialog

Skriv til os, hvis du ønsker at tilmelde dig et arrangement, leje vores lokaler eller lade os stå for din fest. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon 31 50 50 52.

Dine data er altid sikre hos os. Vi kontakter dig kun i forbindelse med din forespørgsel, og dine oplysninger opbevares sikkert i mellemtiden.

Læs, hvad vores kunder siger

Hanne-Henriette Riber
Hanne-Henriette Riber
2023-03-11
Godt som det plejer at være
Annette Hardman
Annette Hardman
2023-01-01
Hyggeligt sted 👍
Cecilie Hansen
Cecilie Hansen
2022-09-12
Vi har holdt en helt fantastisk bryllupsfest i Ramsømagle Forsamlingshus. Godt samarbejde om planlægningen, virkelig lækker mad og service. Kan varmt anbefales!
Henrik Baaner
Henrik Baaner
2022-09-08
God lokaler og rigtig god mad
Tommy Risbo
Tommy Risbo
2022-05-11
Et fint og hyggeligt forsamlingshus
Malene Bak Madsen
Malene Bak Madsen
2022-04-29
God betjening og lækkert mad 🙂

100% uforpligtende samtale!

Kontakt os, og hør, hvordan vi kan hjælpe Dig