Vi har det perfekte lokale til fødselsdag

Vores lokale til fødselsdag er det ideelle sted at skabe en mindeværdig festoplevelse. Vi tilbyder rummelige og velindrettede lokaler, der kan tilpasses efter dine specifikke behov og ønsker.

Uanset om du planlægger en intim sammenkomst med dine nærmeste eller en større fødselsdagsfest, har vi de rette faciliteter til at imødekomme dit behov for at skabe den perfekte atmosfære.

Vi har et dedikeret personale til rådighed for dig i planlægningsprocessen. Fra valg af dekorationer og bordopstilling til musik og underholdning, vil vores personale i tæt samarbejde med dig sikre, at din fødselsdagsfest afspejler din unikke stil og vision.

Få en mindeværdig fødselsdag

Vi forstår vigtigheden af at have en mindeværdig oplevelse på din fødselsdag. Derfor tilbyder vi også ekstra faciliteter som lyssætning, lydudstyr og projektorer, der kan bidrage til at skabe den ønskede stemning og sikre, at du og dine gæster har en fantastisk tid.

Vores lokale til fødselsdag har en god placering med rig mulighed for parkering, hvilket gør det nemt for jer at kører ud til fødselsdagsfesten.

Udover vores faciliteter tilbyder vi også fleksible festpakker, der blandt andet inkluderer catering fra Andrup Catering. Dette gør det muligt for dig at nyde din fest uden at bekymre dig om de praktiske detaljer.

Ønsker du at holde fødselsdag i vores lokale?

Hos Ramsømagle Forsamlingshus kan vi hjælpe dig med at skabe en mindeværdig fødselsdag i vores selskabslokale. Kontakt os i dag og få svar på eventuelle spørgsmål, eller for at reservere vores lokaler til din kommende fødselsdag – sammen skaber vi en fødselsdagsfest, der vil blive husket af dig og dine gæster i mange år fremover.

Få en uforpligtende dialog

Skriv til os, hvis du ønsker at tilmelde dig et arrangement, leje vores lokaler eller lade os stå for din fest. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon 31 50 50 52.

Dine data er altid sikre hos os. Vi kontakter dig kun i forbindelse med din forespørgsel, og dine oplysninger opbevares sikkert i mellemtiden.

Læs, hvad vores kunder siger

Hanne-Henriette Riber
Hanne-Henriette Riber
2023-03-11
Godt som det plejer at være
Annette Hardman
Annette Hardman
2023-01-01
Hyggeligt sted 👍
Cecilie Hansen
Cecilie Hansen
2022-09-12
Vi har holdt en helt fantastisk bryllupsfest i Ramsømagle Forsamlingshus. Godt samarbejde om planlægningen, virkelig lækker mad og service. Kan varmt anbefales!
Henrik Baaner
Henrik Baaner
2022-09-08
God lokaler og rigtig god mad
Tommy Risbo
Tommy Risbo
2022-05-11
Et fint og hyggeligt forsamlingshus
Malene Bak Madsen
Malene Bak Madsen
2022-04-29
God betjening og lækkert mad 🙂

100% uforpligtende samtale!

Kontakt os, og hør, hvordan vi kan hjælpe Dig